Jelenlegi hely

Állatkerti Élménytábor

Tábor helye: Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark (Debrecen, Ady Endre u. 1.)
Telefonszám: 30/355-5370
Javasolt korosztály: általános iskolások

Turnusok

2019. június 17. - augusztus 30., több turnusban

Állatkerti élménytáborok XXXII.

Zoológiai és természetvédelmi szaktábor az Állat- és Növénykert területén

Légy részese az állati kalandoknak! A több évtizedes hagyományokhoz híven ez évben is állatkerti szaktáborok otthona a Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark. A kert télen-nyáron meglepetéseket tartogat minden korosztály számára, ám, ha egy egész héten keresztül vizsgáljuk élőlényeit, még izgalmasabb kalandokban lehet részünk. A zootáborok alkalmával a gyermekek beleshetnek a kulisszák mögé, együtt sétálhatnak a pingvinekkel, segíthetnek megetetni a nyakigláb zsiráfokat, barátkozhatnak a gyűrűsfarkú makikkal, valamint testközelből találkozhatnak a kígyóval és szakállas agámával. A hetente induló turnusok a nyári szünet első hetétől az utolsóig várják az érdeklődő általános iskolásokat. Az állatokkal való közvetlen találkozás mellett a résztvevők segíthetnek az állatok körüli munkában, kézműves foglalkozásokon és játékos vetélkedőkön keresztül fedezhetik fel az Állat – és Növénykert legapróbb részleteit.

Táborzáró jutalomként a vidámparki játékgépek is a táborozók szolgálatába állnak. A csoportok jókedvű munkájáról szakképzett pedagógusok gondoskodnak.

A gyerekeket reggel 7.30-tól fogadjuk, a programok 8.00 órától 16.00 óráig tartanak. Napi 3-szori, gyermekbarát menüt biztosítunk.

Részvételi díj:

A táborozás részvételi díja 32.000 Ft/fő/hét.

Testvérkedvezmény 5%.

Befizetni június 1. és 10. között lehet munkanapokon az Állatkert irodaházának pénztárában vagy átutalással az OTP Bank Nyrt. 11738008 21036871 számlaszámra. (Átutalás esetén a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a táboros nevét, a turnus időpontját, valamint a számlázási nevet és címet.)

Jelentkezni a zooped@zoodebrecen.hu e-mail címen, vagy +3630 355-5370 telefonszámon.

Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!