Jelenlegi hely

Bakonszeg - Furtai Általános Művelődési Központ Bakonszegi Óvodája

Cím: 4164 Bakonszeg, Bánát u. 10
Tel: 54/409-052
Email: bakonszegovoda@gmail.com
 

Intézményvezető: Nagy Tiborné Kovács Mónika
Mobil: 06 30 8281899 
 

 

Hozzászólások

A  Debrecenimami 2015/16. évi „A mi óvodánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked óvodáját?” A válaszok itt olvashatók.

Azért szeretjük mert a legelső óvodai perctől kezdve rendkívül gyerekszerető óvónénikre bízhattam a gyerekeket, akik szakmai tudására, támogatására végig számíthattam a három év alatt. Tavaly a kisfiam idén a kislányom búcsúzik a bakonszegi óvodától a ezalatt gazdag programokkal, rendezvényekkel, családi napokkal, kirándulásokkal színesítették a hétköznapokat, melyek szervezése az óvónénik fáradhatatlan munkájának köszönhető. A szép rendezett udvar a színes óvodai szobák mind hozzájárulnak a nyugodt családias környezethez, hogy a kicsik jól érezhessék magukat az oviban. Kiemelném még a tehetséggondozás fontosságát, mindkét gyermekem nagyon sokat fejlődött azon a területen, ahol kiemelkedett a tudásuk, köszönhetően az óvónénik fejlesztésének , odafigyelésének és bátorításának.

Azért szertjük mert nagyon othonos barátságos és tiszta rendezet óvoda. Mind a három gyermekem járt jár ebbe az óvodába a nagyobbik lányom négyéve búcsúzott el a kedvenc óvodájától idén a kis fiam mind kettőjük nagyon sok élményel let gazdagabb az itt töltött idő alatt és a kisebbik lányom is nagyon szereti az óvó néniket és dajka néniket.Az eddig el sajátitott tudást és önbizalmat mindent ezeknek szerető és gondoskodó óvónéniknek kösszönhetik.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Te mikor voltál utoljára mellszűrésen?

Te mikor voltál utoljára mellszűrésen?

A járvány alatt se feledkezz meg magadról és egészségedről! Az önvizsgálattól a szűrővizsgálatokon át a férfi mellproblémákig.
Ugrás az oldal tetejére