Jelenlegi hely

Women in the Wild - Nők a vadonban

Bátor, szenvedélyes szoptató édesanyákat kapott lencsevégre nem mindennapi megvilágításban, a szoptatás elfogadásáért és népszerűsítéséért Erin White a virginiai származású, de németországi fényképész.

A sorozat neve Women in the Wild (Nők a vadonban) címet viseli.

Erin White a képsorozattal arra hívná fel a figyelmet, hogy társadalmunk tolerálja a szexet és az erőszakot, közszemlére téve és propagálva azt, de a szoptatást még mindig tabunak tartja. A megdöbbentő, de valóságos hús-vér képsorozatával testképünk elfogadására is felhívja a figyelmet, hisz terhesség, szülés és szoptatás alatt megváltozik testünk, amit nem szégyellni kell, hanem büszkén viselni.

Fotóalanyai különböző külsejű nőkből áll, így bárki tud azonosulni velük, sovány és termetes, fiatal és idős, de semmiképp nem fotómodelleket választott, hanem az átlagos hétköznapi nőket!

Ezeknek az anyáknak nagy bátorság kellett ahhoz, hogy kiálljanak a nagyvilág elé és büszkén mutassák meg megváltozott testüket és egy üzenetet küldjenek nekünk, szoptató és szoptatás előtt álló anyáknak: a szépség nem csak a topmodellek által beállított szépség, vállaljuk fel önmagunkat és ne szégyelljük testünket vagy magát a babaetetés formáját.

 

 

 

 

 

 

Forrás: www.erinwhitephotography.com

Képek forrása és tulajdonosa: Erin White Photography

Fotók a fotózásról: Divine Mothering

Véleményedet, hozzászólásodat örömmel vesszük a szabad szoptatásról!