Jelenlegi hely

Jutalomkönyvek a bizonyítvány mellé - kedvezménnyel!

Egy hónap múlva ilyenkor már itt a vakáció, de még hátra van a bizonyítványosztás! A bizonyítvány mellé pedig adjunk könyvet!

Válasszatok évvégi ajándéknak nálunk Pagony vagy Tilos az Á könyveket! A többi szülővel és a tanárokkal összeállva a legjobb könyvekkel tudjátok meglepni a gyerekeket, legyen szó nyári olvasmányról vagy évvégi jutalomkönyvről! (A mi iskolánkban évek óta ez a gyakorlat, hiszen így segítünk az ilyenkor tényleg nagyon elfoglalt tanerőknek, másrészt meg senki nem ismeri jobban a gyerekét, mit egy szülő...)

A lényeg: minden Pagony és Tilos az Á könyvre 30%-os kedvezmény jár a kötetek eredeti árából, ha egy címből 10 darab felett rendeltek.

Korosztályos ajánlók

Úgy érzed, hogy nem tudsz választani? Tanácstalanuk böngészel a könyvek között? Semmi baj, mi azért vagyunk, hogy segítsünk, íme:

Könyvek azoknak, akik suliba készülnek

Könyvek nagyon kezdő olvasóknak

Ötletek azoknak, akik egy picit már belejöttek

A 4. osztály legjobb könyvei

Vagy ha még oviba jártok, akkor kattints ide.

 

Mit kell tenned?

Osztálykönyves rendeléseiteket a pagony.hu weboldalán adhatjátok le, kényelmesen otthonról. Minden Pagony és Tilos az Á könyvre 30%-os kedvezmény jár a kötetek eredeti árából, ha egy címből 10 darab felett rendeltek. Megrendeléskor a megjegyzés rovatba írjátok be, hogy "osztálykönyv"!

Ha a rengeteg könyv közül mégis nehéz a választás, vagy egyéni kívánságotok van, nem szeretnétek egy címből 10 példányt, esetleg a tanároknak is Pagony könyvcsomagot ajándékoznátok, és ehhez kell ötlet, akkor írjatok emailt: osztalykonyv@pagony.hu

Ha jobban szeretnél személyesen, a boltban válogatni, akkor látogass el bármelyik Pagonyba, ahol az eladók segítenek neked bármiben.

Összeállíthatod a saját csomagodat, hiszen a kiválasztott Pagony könyveket ott is kedvezménnyel veheted meg, amennyiben minimum 20 darabot veszel az osztálynak, ebben az esetben nem szükséges egy címből tíz darabot választanod.

Várunk titeket a Pozsonyi úti Pagonyban, Budán, a Sugárban, vidéken Székesfehérváron vagy Debrecenben.

Segítünk. - Mert mi nagyra tartjuk a kicsiket és a nagyokat a suliban is.

 

pagony.hu

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Bizony nem a drága játékok, a luxus nyaralások azok, amikre a gyerekeink vágynak, hanem a velünk töltött időre, a bolondozásra, a sok mókára.
15 nap alatt 15 lépésben a műanyagmentes élet felé. Tarts velünk!

15 nap alatt 15 lépésben a műanyagmentes élet felé. Tarts velünk!

Szelektív hulladék gyűjtés. Műanyagmentes élet. Zero Waste. Manapság oly divatos szavak ezek. Valami újabb divathullám? A csapból is ez folyik....mondhatnánk stílusosan, azonban ez az új divat, nem tekinthető divathóbortnak. Sőt. A csapból valóban műanyag folyik lassan. Rajtunk múlik, hogy így lesz-e vagy teszünk ellene. Tarts velünk!
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

Milyen babakocsiban tologatták a szüleinket és nagyszüleinket? A századfordulótól a 1980-as évekig bemutatjuk a legérdekesebb modelleket a Fortepan képei alapján.
Ugrás az oldal tetejére