Jelenlegi hely

Józsai-Gyermekzug fejlesztőház

Csiszár Beáta fejlesztőpedagógus
Telefon: 30/428-0500
  • Szeretnéd biztosítani, hogy gyermeked felkészülve kezdje meg az iskolás éveket és sikeres, örömteli kisiskolás legyen?
  • Bizonytalan vagy gyermeked iskolaérettségével kapcsolatban, és komplex iskolaérettségi vizsgálatra lenne szükséged?
  • Úgy érzed gyermeked fejlődése életkorához képest bizonyos területeken elmarad? 
  • Nap mint nap szembe kell nézned azzal, hogy iskolás gyermeked tanulási nehézséggel, magatartási problémákkal, kudarcokkal küzd, és nem kap elég segítséget?

Ha valamelyikre is IGEN a válaszod, akkor jó helyen jársz, segítek neked!

A Józsai-Gyermekzugban gyermek és szülő egyaránt kérhet segítséget, tanácsot, útmutatást. Gyermeked szeretetteljes, vidám légkörben kapja meg azt a személyre szabott fejlesztést, amire éppen most szüksége van.

Csiszár Beáta tanító, fejlesztőpedagógus vagyok, 4 gyermek édesanyja.
1997 óta foglalkozom pedagógusként gyermekekkel, 2014-ben fejlesztőpedagógus diplomát szereztem, azóta folyamatosan fejlesztek, iskolára készítek óvodásokat, és segítek a tanulási zavarral, magatartási problémával, részképességek elmaradásával küzdő gyermekeknek és szüleiknek.

Miben segíthet a fejlesztőpedagógus?

Először is a fejlesztőpedagógus feladata az ép értelmű, ép intellektusú gyermekek megsegítése, akiknél az írás, olvasás és számoláshoz szükséges részképességek, funkciók lemaradása, deficitje igazolódik.

A fejlesztőpedagógus az általa felvehető tesztekkel, vizsgálati eljárásokkal egyénileg fölméri a gyermekeket, és egyénre szabott, egyéni fejlesztési tervet készítve, kis csoportban (3-5fő), szükség esetén egyénileg fejleszti a gyermekeket. Játékosan, sok mozgással, a gyermekek életkori sajátosságait figyelembe véve.

Mindenképpen fontos, hogy ha bármilyen problémát észlel a szülő, a gyermekkel foglalkozó pedagógus, ne késlekedjen, mert a fejlesztés hatékonyságát növeli, ha időben sikerül elkezdeni a hiányok pótlását.

Már óvodáskorban is lehetnek figyelmeztető jelek, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. 
Pl: Ha a gyermek óvodás korban nem szívesen rajzol, kuszák a rajzai, túl görcsösen fogja a ceruzát, ügyetlen az apróbb játékokkal való tevékenységben, nem tud cipőt kötni. Ha beszédfejlődésében elmaradás mutatkozik, megkésve kezd beszélni, beszédhibás, nem érti meg az utasításokat, gyakran visszakérdez. Ha verseket, meséket nehezen jegyez meg. Előre jelezheti a problémát az is, ha nem egyértelműen jobb-vagy balkezes, ha mindkét kezét váltva használja. Ha nehezen ismeri fel a téri irányokat, bizonytalan az alak, forma, nagyság, szín felismerésében.
Józsai-Gyermekzug fejlesztőház

Árlista

Foglalkozások

  • Iskola-előkészítő foglalkozás havonta /heti 1 alkalommal, páros és kiscsoportos formában is, 3 fő felett kedvezmény/ 12.000 Ft/hó
  • Iskola-előkészítő foglalkozás havonta /heti 2 alkalommal, páros és kiscsoportos formában is, 3 fő felett kedvezmény/ 20.000 Ft/hó

Részképességek felmérése

  • Iskolaérettségi vizsgálat 10.000 Ft
  • Egyéni fejlesztés/egyéni iskola-előkészítő foglalkozás (részképességek fejlesztése, BTMn-es tanulók fejlesztése) 3.500 Ft/alkalom

A foglalkozások telefonon egyeztetett időpontban vannak!

Helyszín: 4225 Debrecen-Józsa
Csiszár Beáta fejlesztőpedagógus
Telefon: 06-30/428-0500

web: www.sulirahangolo5.webnode.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Különleges adventi naptárak a világból

Különleges adventi naptárak a világból

Kezdődik az ünnepi visszaszámlálás, az adventi kalendáriumok ablakai fokozatosan feltárulnak. De nem csak a gyerekszobákban találhatóak, hanem több helyen a városok utcáin is elkápráztatják az embereket.
5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
S.O.S. Karácsony 2020, avagy hogy éljük túl az idei ünnepeket!

S.O.S. Karácsony 2020, avagy hogy éljük túl az idei ünnepeket!

Az évek alatt valahogy úgy alakult, az Adventi időszak, a karácsonyi készülődés sokak számára plusz teherként jelentkezik és stresszként élik meg. Miért kell ennek így lennie? Talán a 2020-as covid helyzet miatti korlátozások megmutatják nekünk az utat, a belső békénk és egy nyugodt karácsony felé.
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Ugrás az oldal tetejére