Jelenlegi hely

Ideiglenes orvosi rendelések: Jánosi utcai, Füredi úti, Böszörményi út 136.

Jánosi utcai, Füredi úti, Böszörményi út 136. rendelések ideiglenes helyszínei a felújítások miatt

Jánosi utcai rendelő

A Jánosi utcai rendelő épületből a február utolsó napjaiban költöztek ki a háziorvosok. A felújítás várhatóan 7 hónap alatt fog elkészülni, nyár végére.

A 47. számú háziorvosi körzethez tartozó betegek ellátását Dr. Farkas Károly a Víztorony u. 11. szám alatt, változatlan rendelési időben és telefonszámon biztosítja. Az 55. számú háziorvosi körzet orvosa, Dr. Kovács István pácienseit a Dobozi utca 2/c. alatt várja.

 

Füredi úti rendelő

A rendelőt 110 millió forintból újítják fel. A beruházás december elsején kezdődött és várhatóan májusban fejeződik be. Ezalatt a négy háziorvosi körzet szolgáltatása a Hadházi út 9. szám alatt érhető el. A fogorvosi rendelés a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karának épületében, a Nagyerdei körút 98. szám alatt érhető el, változatlan rendelési idővel. Előjegyzést is a már korábban megszokott telefonszámokon lehet kérni.

 

Böszörményi út 136. sz. alatti házi gyermekorvosi rendelő, védőnői tanácsadó (27-es körzet)

A komplett felújítási munkálatai 2017 év végén kezdődtek el. A korszerűsítés keretében kicserélik a nyílászárókat, a burkolatokat, vizes blokkokat. Felújításra kerül a homlokzat, a bejárat is.

A felújítás ideje alatt a rendelés és a védőnői szolgálat is a Jerikó u. 21. szám alatt (volt Tüdőszürő-állomás) érhetőek el változatlan rendelési időben.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!