Jelenlegi hely

Polgár - Napsugár Óvoda és Bölcsőde

Cím: 4090 Polgár, Bessenyei u. 4-5.
Tel: 52/573-153 
Email: napovi@napovi.t-online.hu

Fax: 52/573-153
Mobil: 30/565-65-26 

Napsugár óvoda és Bölcsőde – már nevünk is kifejezi hitvallásunkat, hiszen a napsugár, mint a fény, a derű kifejezője, a gyermekek szeretetének, a felhőtlen, boldog gyermekkornak a szimbóluma. Intézményünkben 38 dolgozó – óvodapedagógus, gondozónő, dajka, adminisztratív, konyhai és egyéb munkakörben alkalmazott – biztosítja az intézmény zavartalan működését. Két telephelyen 9 óvodai és 1 bölcsődei csoportban 19 főiskolát végzett óvodapedagógus, 2 főiskolát végzett gondozónő, és 9 szakképzett dajka gondoskodik arról, hogy gyermekeink személyisége egészségesen, harmonikusan fejlődjön. Az egészséges táplálkozás megalapozását a saját konyhánkon dolgozók változatos étrenddel biztosítják.

Intézményvezető: Icsu Ferencné

A Debrecenimami 2012 őszi "A mi bölcsődénk" című pályázata keretében több szülő osztotta meg gyermeke bölcsődéjével kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket itt olvashatod:

  • A gondozónők nagy szeretettel és szakértelemmel gondoskodnak a kicsikről, alkalmazkodva a kicsik személyiségéhez. Az udvar rendezett, a csoportszoba kiváló, a bölcsi saját konyhával rendelkezik, számunkra mindenben tökéletes.
  • Kedvesek a gondozónők. Szép környezetben vannak a gyerekek.
  • Nagyon kedvesek a gondozónők, szép a környezet.

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!