Jelenlegi hely

Polgár - Napsugár Óvoda és Bölcsőde

Cím: 4090 Polgár, Bessenyei u. 4-5.
Tel: 52/573-153 
Email: napovi@napovi.t-online.hu

Fax: 52/573-153
Mobil: 30/565-65-26 

Napsugár óvoda és Bölcsőde – már nevünk is kifejezi hitvallásunkat, hiszen a napsugár, mint a fény, a derű kifejezője, a gyermekek szeretetének, a felhőtlen, boldog gyermekkornak a szimbóluma. Intézményünkben 38 dolgozó – óvodapedagógus, gondozónő, dajka, adminisztratív, konyhai és egyéb munkakörben alkalmazott – biztosítja az intézmény zavartalan működését. Két telephelyen 9 óvodai és 1 bölcsődei csoportban 19 főiskolát végzett óvodapedagógus, 2 főiskolát végzett gondozónő, és 9 szakképzett dajka gondoskodik arról, hogy gyermekeink személyisége egészségesen, harmonikusan fejlődjön. Az egészséges táplálkozás megalapozását a saját konyhánkon dolgozók változatos étrenddel biztosítják.

Intézményvezető: Icsu Ferencné

A Debrecenimami 2012 őszi "A mi bölcsődénk" című pályázata keretében több szülő osztotta meg gyermeke bölcsődéjével kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket itt olvashatod:

  • A gondozónők nagy szeretettel és szakértelemmel gondoskodnak a kicsikről, alkalmazkodva a kicsik személyiségéhez. Az udvar rendezett, a csoportszoba kiváló, a bölcsi saját konyhával rendelkezik, számunkra mindenben tökéletes.
  • Kedvesek a gondozónők. Szép környezetben vannak a gyerekek.
  • Nagyon kedvesek a gondozónők, szép a környezet.

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Bizony nem a drága játékok, a luxus nyaralások azok, amikre a gyerekeink vágynak, hanem a velünk töltött időre, a bolondozásra, a sok mókára.
15 nap alatt 15 lépésben a műanyagmentes élet felé. Tarts velünk!

15 nap alatt 15 lépésben a műanyagmentes élet felé. Tarts velünk!

Szelektív hulladék gyűjtés. Műanyagmentes élet. Zero Waste. Manapság oly divatos szavak ezek. Valami újabb divathullám? A csapból is ez folyik....mondhatnánk stílusosan, azonban ez az új divat, nem tekinthető divathóbortnak. Sőt. A csapból valóban műanyag folyik lassan. Rajtunk múlik, hogy így lesz-e vagy teszünk ellene. Tarts velünk!
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

Milyen babakocsiban tologatták a szüleinket és nagyszüleinket? A századfordulótól a 1980-as évekig bemutatjuk a legérdekesebb modelleket a Fortepan képei alapján.
Ugrás az oldal tetejére