Jelenlegi hely

Hajdúböszörmény - Városi Bölcsőde Hajdúböszörmény

Cím: 4220 Hajdúböszörmény, Eötvös utca
Tel: 52/227-499
Email: info@varosibolcsode.hu

2007-ben bölcsődénket egy európai uniós támogatásnak köszönhetően teljesen felújítottuk. Az újonnan átadott infrastruktúra minden szempontból megfelel a jelenkor elvárásainak. Az elvégzett fejlesztés és bővítés során a férőhelyek száma hússzal bővült. A korábbi épület hasznos területét emeletráépítéssel növeltük. A kiszolgáló egységek, a konyha, a nevelői és vezetői szoba, a módszertani egység és az öltözők az emeletre kerültek, a csoportszobákat pedig a földszinti részen alakítottuk ki. Tágas és színes termeinkben 6 kis létszámú csoportban 74 gyermek elhelyezésére van lehetőség. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy játékainkat a korcsoportnak és a módszertani előírásoknak megfelelően szerezzük be. Bölcsődénk udvarát mozgásfejlesztő játékokkal, homokozóval, mászókával rendeztük be.

A bölcsődei munkatársak többsége évtizedek óta együtt dolgozik, kellő gyakorlatot és szakmai tapasztalatot szereztek, jellemző rájuk a gyermekközpontúság. A hat csoportot 14 gondozónő, 9 technikai dolgozó, élelmezésvezető, bölcsődeorvos, gyógypedagógus és intézményvezető látja el.

Kisgyermeknevelőinkre az együttgondolkodás és együttnevelés a jellemző, a gyermekek egyéniségének tiszteletben tartása, a bölcsődei gondozás-nevelés alapelveinek maximális betartása. Belső igényből fakadó minőségi munkára törekszünk. Nevelőmunkánkban legfontosabb a játék, a játékos légkör biztosítása. Alapelvünk a szülők iránti tisztelet, megbecsülés.

Bölcsődevezető: Bodó Erzsébet
Helyettes: Fekete Antalné Ági

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!