Jelenlegi hely

Hajdúböszörmény - Városi Bölcsőde Hajdúböszörmény

Cím: 4220 Hajdúböszörmény, Eötvös utca
Tel: 52/227-499
Email: info@varosibolcsode.hu

2007-ben bölcsődénket egy európai uniós támogatásnak köszönhetően teljesen felújítottuk. Az újonnan átadott infrastruktúra minden szempontból megfelel a jelenkor elvárásainak. Az elvégzett fejlesztés és bővítés során a férőhelyek száma hússzal bővült. A korábbi épület hasznos területét emeletráépítéssel növeltük. A kiszolgáló egységek, a konyha, a nevelői és vezetői szoba, a módszertani egység és az öltözők az emeletre kerültek, a csoportszobákat pedig a földszinti részen alakítottuk ki. Tágas és színes termeinkben 6 kis létszámú csoportban 74 gyermek elhelyezésére van lehetőség. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy játékainkat a korcsoportnak és a módszertani előírásoknak megfelelően szerezzük be. Bölcsődénk udvarát mozgásfejlesztő játékokkal, homokozóval, mászókával rendeztük be.

A bölcsődei munkatársak többsége évtizedek óta együtt dolgozik, kellő gyakorlatot és szakmai tapasztalatot szereztek, jellemző rájuk a gyermekközpontúság. A hat csoportot 14 gondozónő, 9 technikai dolgozó, élelmezésvezető, bölcsődeorvos, gyógypedagógus és intézményvezető látja el.

Kisgyermeknevelőinkre az együttgondolkodás és együttnevelés a jellemző, a gyermekek egyéniségének tiszteletben tartása, a bölcsődei gondozás-nevelés alapelveinek maximális betartása. Belső igényből fakadó minőségi munkára törekszünk. Nevelőmunkánkban legfontosabb a játék, a játékos légkör biztosítása. Alapelvünk a szülők iránti tisztelet, megbecsülés.

Bölcsődevezető: Bodó Erzsébet
Helyettes: Fekete Antalné Ági

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

15 nap alatt 15 lépésben a műanyagmentes élet felé. Tarts velünk!

15 nap alatt 15 lépésben a műanyagmentes élet felé. Tarts velünk!

Szelektív hulladék gyűjtés. Műanyagmentes élet. Zero Waste. Manapság oly divatos szavak ezek. Valami újabb divathullám? A csapból is ez folyik....mondhatnánk stílusosan, azonban ez az új divat, nem tekinthető divathóbortnak. Sőt. A csapból valóban műanyag folyik lassan. Rajtunk múlik, hogy így lesz-e vagy teszünk ellene. Tarts velünk!
Otthon maradok, otthon alkotok…

Otthon maradok, otthon alkotok…

Pályázat típusa: rajzpályázatKorcsoport: óvodások, alsó tagozatos iskolásokBeküldési határidő: 2020. május 30.
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

Milyen babakocsiban tologatták a szüleinket és nagyszüleinket? A századfordulótól a 1980-as évekig bemutatjuk a legérdekesebb modelleket a Fortepan képei alapján.
Ugrás az oldal tetejére