Jelenlegi hely

Babakocsi

Hauck babakocsi 3 az1-ben

Eladó a képen látható, jó állapotú 3az1-ben HAUCK babakocsi, tartozékaival (esővédő, szúnyogháló, árnyékoló, lábzsák) együtt. Keveset használt, így nagyon szép állapotban van. Huzata nem fakult ki, nincs rajta szakadás. A váz egy mozdulattal összecsukható, így az autó csomagtartójában is elfér. A tagok egy gombnyomással fel-és leszerelhetők. A huzat nem kényes, könnyű tisztán tartani, mosógépben is mosható.

 A babakocsi fő tulajdonságai

Bebetto „42” 2:1 ikerbabakocsi, testvérbabakocsi

Bebetto „42” 2:1 ikerbabakocsi, testvérbabakocsi

Eladó a képen látható, 2015. novemberében vásárolt, újszülött kortól használható, multifunkciós ikerbabakocsi, első használótól. Megkímélt, szakadásmentes állapotú.

Használható: ikerbabakocsiként, testvérbabakocsiként és tandem babakocsiként.

Tartozékai: váz, 2 db mózeskosár, 2 db sportrész, 2 db esővédő, 2 db szúnyogháló, 1 db pelenkázótáska, 1 db pohártartó.

Ajándék: tartalék belső kerékgumi.

A váz jellemzői:

Pliko p3 babakocsi

Pliko p3 babakocsi

Eladásra került szeretett babakocsink,márka Peg Perego Pliko P3,színe szürke-fekete,esernyőre csukható,nem nehéz,könnyen kezelhetô,kis helyen elfér,állíthstó,több fokozatban fekvőre is dönthető,5pontos biztonsági öves+elől műanyag lekapcsolható biztonsági kartámasz,fogodzkodó).testvérfellépővel vagy anélkül eladó.További kérdésekért,hívj vagy válaszolok szívesen e-mailben.megtekinthető otthonukban,vagy előre megbeszélt időpontban Szombathely és környékén is lehetséges.

 

Jané babakocsi

Jané babakocsi

Jané babakocsi megkímélt állapotban (A nap a huzat színét a karfán kicsit kiszívta). Kb. 6 hónapos kortól. Összecsukható. A háttámla teljesen ledönthető. Az első kerekek nem forognak (ez ilyen típus).

Hozzáadott tartozékok: pelenkázótáska, esővédő, napernyő és a babakocsihoz való télizsák