Jelenlegi hely

Újra nyitva a Vidámpark!

Időpont: 2019. március 15. péntek 9 óra
Helyszín: Debreceni Állatkert és Vidámpark (Debrecen, Ady Endre u. 1.)

Az ország egyetlen Vidámparkja március 15-től az ünnepi hosszú hétvégén kinyitja kapuit és május elsejéig minden hétvégén, azt követően pedig minden nap felejthetetlen élményeket ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

A megújuló Vidámparkban a műszaki szakemberek idén is elvégezték a karbantartást, mindent átvizsgáltak, így indulhat a móka és kacagás. A park jelenleg 21 játékélménnyel kínál egyedülálló szórakozást. Ebben az évben további vidámparki fejlesztések várhatóak, hiszen több játékgép teljesen új köntöst kap és új attrakció érkezésével is számolhattok.

A Nagyerdei Kultúrpark elkötelezett az innovatív, környezettudatos és felhasználóbarát technológiai megoldások alkalmazása iránt. Legújabb fejlesztésünkkel magyarországi állatkertek közül elsőként tesszük lehetővé a teljes körű online jegyvásárlást, legyen szó okostelefonról vagy számítógépről. A nemzeti ünnepen bevezetésre kerülő, felár nélkül igénybe vehető kényelmi szolgáltatás a Jegymester Kft., a Nemzeti Mobilfizetési Zrt., valamint az OTP Mobil Simple nevű fizetési megoldásaira támaszkodik. A Vidámparkba állatkerti jeggyel ebben az évben is ingyen lehet belépni és a vidámparki belépő is a megszokott áron elérhető.

Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!