Jelenlegi hely

KönyvTársasJáték

Időpont: 2020. október 26. hétfő 18.00 óra
Helyszín: Debrecen, Méliusz Juhász Péter Könyvtár

 

Klubunkat társasjátékok iránt érdeklődő felnőtteknek szervezzük. Az összejöveteleken megismerhetik a résztvevők az egyes játékok eszközeit, szabályrendszerét, és természetes ki lehet próbálni az összes játékot.

Társasjátékaink között találhatók kooperatív játékok, melyeknek legfontosabb jellemzőjük a játékosok együttműködésének segítése. Konstruktív játékokkal is lehet majd játszani, melyek a békés egymás mellett élés játékai. Céljuk a játékosok saját farmjának, városának stb. fejlesztése. Kompetitív játékok – melyek célja a versengés, az első hely elérése – is várják az érdeklődőket
A társasozás a kikapcsolódás mellett barátságok és közösségek kialakulását, illetve egymás és saját magunk jobb megismerését is elősegíti.

Elsősorban csapatokat, baráti társaságokat várunk, de a helyszínen is alakulhatnak újak. Az egyes alkalmakon a csapatokból egy-egy szerencsés játékosnak esély lesz társasjátékot is nyerni!
Érdeklődni az 52/502-826 telefonszámon vagy a halozatszervezes@meliusz.hu e-mail címen lehet. 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Karácsonyi trendkörkép 2020

Karácsonyi trendkörkép 2020

Avagy szivárványos úszógumis unikornis vagy monokróm sötétkék-arany díszek lesznek a fádon? Te mit választanál? Gyere, nézd meg a világ legnagyobb karácsonyi trend vásárát és a hazai kínálatot!
Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesélni és mesét hallgatni nagy ajándék kicsiknek és nagyoknak is. Ezek az értékes történetek segítenek ráhangolódni az ünnepekre, kiemelnek a hétköznapokból. Jó olvasást!
A karácsony nem marad el!

A karácsony nem marad el!

Ha nem is lesz olyan, mint a megszokott, attól még lehet szép és meghitt a karácsonyunk. Az ünnep öröme feltölt, erőt és reményt ad, amire most nagy szükségünk van...
Karácsonyvárás covid idején

Karácsonyvárás covid idején – Merry X-Mask!

Lockdown (lezárás) lett az év szava 2020-ban, ez világosan kifejezi, hogy miről is szólt az évünk. A világ a feje tetejére állt, de Te azért maradj pozitív! A teszted pedig legyen negatív!
Ugrás az oldal tetejére